Geen idee wat je moet koken voor twee? Met genoeg groenten en nog geen half uur van je tijd is deze couscoussalade het antwoord op de vraag ‘Wat eten we vandaag?’. Lekker op smaak gebracht met ras el hanout en munt met een chipolataworstje erbij.
Dit recept of andere Allerhande recepten proberen? Kom wekelijks de lekkerste gerechten proeven in de Albert Heijn Kookstudio’s! Bekijk hier de opkomende proeverijen en kom gezellig langs.
Bewaartip: vries de rest van de worstjes in, ze zijn dan 3 maanden houdbaar.
De lekkerste salades voor de zomer maak je compleet met couscous, hét graanproduct dat je vooral terugziet in het Midden-Oosten. Een couscoussalade tover je vaak al in een half uur op tafel, is ideaal om mee te nemen voor een gezellige picknick op een zonnige dag, past perfect in een lunchbakje voor mee naar je werk en is ook gewoon lekker om te serveren voor het diner. Ook in een couscoussalade kan je eindeloos variëren wat betreft de ingrediënten. Of je nu gaat voor vlees, vis, vega(n), of voor groenten als bloemkool, courgette of tomaten, voeg je overgebleven groenten van de avond ervoor toe en geniet van een heerlijke maaltijd!
Om je te inspireren met recepten voor het avondeten, zetten wij een aantal lekkere recepten op een rijtje. Zo hoef jij alleen de ingrediënten in huis te halen en het recept te volgen. Ga bijvoorbeeld voor deze kleurrijke parelcouscoussalade met geroosterde kikkererwten, zoete aardappel, bietjes en romige feta. Onwijs lekker en het ziet er ook nog eens feestelijk uit. Deze zomerse couscoussalade met aardbeien is juist weer heerlijk fris! Lekker door de sappige aardbeien uit het zomerseizoen, knapperige groenten en een zelfgemaakte dressing. Zin in wat vis? Ga dan voor deze parelcouscoussalade met gerookte makreel. Makkelijk, snel en gewoonweg lekker.
Dit bericht kan gesponsorde content bevatten.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment