Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen ¼ van de olie in een hapjespan op middelhoog vuur. Bak de worstjes in 5 min. rondom bruin en haal uit de pan.
2
Snijd ondertussen de bloemkool in kleine roosjes en halveer de tomaatjes. Verhit ¼ van de olie in de hapjespan op hoog vuur. Bak de bloemkool, tomaat en ras el hanout 8-10 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
3
Snijd de peterselie grof. Pluk de blaadjes van de takjes munt en snijd fijn. Boen de citroen schoon, rasp de schil (rasp het witte gedeelte niet mee, dit is bitter) en pers de vrucht uit. Maak een dressing van de rest van de olie, het citroensap en -rasp, de munt en peper.
4
Meng de couscous met de groenten, ¾ van de peterselie en dressing. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel over de borden en bestrooi met de rest van de peterselie. Serveer met de worstjes.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.