Ingrediënten

1 persoon
Ingrediënten
Extra keukenbenodigdheden
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
10 min
1
Rooster de walnoten in een droge pan op middelhoog vuur, beweeg regelmatig totdat de walnoten licht gebruind zijn. Laat daarna afkoelen op een bordje.
2
Houd 1 takje dille en 2 walnoten apart ter decoratie. Maal de rest van de dille in zijn geheel in een blender of keukenmachine met de walnoten, spinazie, knoflook, citroensap, chilivlokken, olijfolie, ricotta en zout tot een gladde pesto. Garneer de pesto met een takje dille en 2 walnoten.
Dillepesto met walnoot en ricotta
Dillepesto met walnoot en ricotta

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Sulfiet
  • Melk
  • Noten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie