Verwarm de oven voor op 200°C. Bereid de pasta volgens aanwijzingen op de verpakking. Spoel af onder koud water en laat afkoelen.
2
Haal de peterselie van de takjes en hak ¾ fijn. Snijd de bloemkool in roosjes, breng een pan water aan de kook, kook 8 min. en giet af.
3
Was de witlof en verwijder de buitenste bladeren en de stronk. Snijd de witlof over de lengte 2 keer doormidden.
4
Verhit de olijfolie in een koekenpan. Bak het gehakt met peper, zout, nootmuskaat en paprikapoeder in 3 à 5 min. rul op middelhoog.
5
Meng de pasta, bloemkoolroosjes, het gehakt en de fijngehakte peterselie in een kom.
6
Schep het geheel vervolgens in een ovenschaal en verdeel de witlof over de bovenkant. Verdeel vervolgens de kaas over de ovenschotel zodat de bovenkant volledig is bedekt. Zet de schaal 20 à 25 min. in de oven en garneer met de overige blaadjes peterselie.
Reacties
Plaats nieuwe reactie