Duik in de Marokkaanse keuken met onze harira; een heerlijke Marokkaanse soep met linzen en kikkererwten. De verschillende specerijen maken van de harira een geurig, warm gerecht, ideaal voor dagen waarop je wel wat ‘comfort food’ kunt gebruiken.
Hirara soep komt oorspronkelijk uit Marokko. Het is een goed gevulde soep met tomaten, kikkererwten, linzen en selderij als belangrijkste ingrediënt.
Harira wordt veel gemaakt met rundergehakt. Doordat de soep al zo gevuld is hoef je er niet nog wat bij te eten. Natuurlijk is het altijd lekker om er een broodje in te dippen.
Harira soep is makkelijk om in grote hoeveelheden te maken en dus perfect voor bezoek. Mocht er overblijven of wil je er graag meerdere dagen van eten, dan kun je het makkelijk 3 dagen bewaren in de koelkast.
Moeite met het beantwoorden van de vraag ‘Wat eten we vandaag?‘. Wij hebben genoeg recept inspiratie! Wat dacht je van een romige courgettesoep, knapperige flammkuchen recept, makkelijke pannenkoeken recepten of boerenkool recepten boordevol groenten? Met Eatertainment is de keuze reuze! Of dat nu gaat om gezonde recepten of juist om comfort food als een risotto recept of lasagne recept.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment