Kruidige Pompoenstamppot Met Zoete Aardappel
Niveau
Gemiddeld
Tijd
25 min

Kruidige pompoenstamppot met zoete aardappel

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
1
Schil de zoete aardappels en snijd in kleine blokjes. Doe de zoete aardappelblokjes en pompoenblokjes in een pan met water en kook gaar in ca. 15 min. Schil ondertussen de appels en snijd in partjes. Verwarm een scheutje olijfolie in een koekenpan en bak de appelpartjes aan alle kanten goudbruin met de helft van de kaneel.
2
Giet de zoete aardappel en pompoen af en voeg de melk, roomboter, overige kaneel en nootmuskaat toe en stamp tot een stamppot. Breng de stamppot op smaak met peper en zout.
3
Verdeel de stamppot over de borden en maak af met de gebakken appel, pecannoten en verkruimelde geitenkaas.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Noten
  • Pinda

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Hollands
Soort
Stamppot
Aardappel
AGV
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via