Print opties

Sluiten

Kruidige pompoenstamppot met zoete aardappel

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Schil de zoete aardappels en snijd in kleine blokjes. Doe de zoete aardappelblokjes en pompoenblokjes in een pan met water en kook gaar in ca. 15 min. Schil ondertussen de appels en snijd in partjes. Verwarm een scheutje olijfolie in een koekenpan en bak de appelpartjes aan alle kanten goudbruin met de helft van de kaneel.
2
Giet de zoete aardappel en pompoen af en voeg de melk, roomboter, overige kaneel en nootmuskaat toe en stamp tot een stamppot. Breng de stamppot op smaak met peper en zout.
3
Verdeel de stamppot over de borden en maak af met de gebakken appel, pecannoten en verkruimelde geitenkaas.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.