Loaded Potato Met Gehakt En Mais
Niveau
Gemiddeld
Tijd
10 min
Bevat vlees
Vrij van vis

Loaded potato met gehakt en maïs

Je kent ‘m vast wel, de loaded potato. Een gepofte aardappel gevuld met overheerlijke ingrediënten. Wij kiezen dit keer voor een Mexicaanse stijl, met gehakt en maïs. Met een pittige touch van srirachamayonaise maak je dit makkelijke gerecht compleet!

Bekijk ook deze video om te zien hoe we het recept maken!

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept loaded potato met gehakt en maïs

Kookmodus
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
1u 0min
Totale tijd
1u 10min
Kookmodus
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Prik de aardappels rondom in met een vork en bestrijk met zonnebloemolie. Leg de aardappels op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze gedurende 60 min. goudbruin in de oven. Draai halverwege om.
2
Rul het gehakt in een pan met anti-aanbaklaag. Voeg de tomaten passata toe wanneer het gehakt gaar is.
3
Meng de mayonaise met sriracha en roer goed door. Snijd de koriander fijn en zet beide apart.
4
Haal de aardappels uit de oven. Maak in de lengte een inkeping in de aardappels, maar snijd deze niet helemaal door. Maak het aardappelkruim los met behulp van een vork.
5
Schep het gehaktmengsel in de aardappels en verdeel de helft van de maïskorrels hierover. Schenk de srirachamayonaise over de aardappel en knijp hier wat limoensap overheen. Garneer naar smaak met koriander.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Mosterd
  • Ei

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via