Loaded Potato Met Gehakt En Mais
Niveau
Gemiddeld
Tijd
10 min

Loaded potato met gehakt en maïs

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
1u 0min
Totale tijd
1u 10min
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Prik de aardappels rondom in met een vork en bestrijk met zonnebloemolie. Leg de aardappels op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze gedurende 60 min. goudbruin in de oven. Draai halverwege om.
2
Rul het gehakt in een pan met anti-aanbaklaag. Voeg de tomaten passata toe wanneer het gehakt gaar is.
3
Meng de mayonaise met sriracha en roer goed door.
4
Haal de aardappels uit de oven. Maak in de lengte een inkeping in de aardappels, maar snijd deze niet helemaal door. Maak het aardappelkruim los met behulp van een vork.
5
Schep het gehaktmengsel in de aardappel en verdeel de helft van de maïskorrels hierover. Verdeel de srirachamayonaise over de aardappel en knijp hier wat limoensap overheen. Garneer naar smaak met koriander. Herhaal dit met de andere aardappel.
Loaded potato
Loaded potato

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Ei
  • Mosterd

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Soort
Aardappel
Voorkeuren
Bevat vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via