Verwarm de oven voor op 200°C. Prik de aardappels rondom in met een vork en bestrijk met zonnebloemolie. Leg de aardappels op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze gedurende 60 min. goudbruin in de oven. Draai halverwege om.
2
Rul het gehakt in een pan met anti-aanbaklaag. Voeg de tomaten passata toe wanneer het gehakt gaar is.
3
Meng de mayonaise met sriracha en roer goed door. Snijd de koriander fijn en zet beide apart.
4
Haal de aardappels uit de oven. Maak in de lengte een inkeping in de aardappels, maar snijd deze niet helemaal door. Maak het aardappelkruim los met behulp van een vork.
5
Schep het gehaktmengsel in de aardappels en verdeel de helft van de maïskorrels hierover. Schenk de srirachamayonaise over de aardappel en knijp hier wat limoensap overheen. Garneer naar smaak met koriander.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.