Kauwgomballensoep
Niveau
Gemiddeld
Tijd
45 min

Kauwgomballensoep

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
45 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
45 min
1
Verwarm de oven voor op 200˚C.
2
Scheur de boterhammen in kleine stukjes en leg deze in een kom. Giet de olijfolie eroverheen en breng op smaak met peper en zout. Meng het geheel goed door. Verdeel dit over een bakplaat en bak het 15 min. in de oven.
3
Ontdooi de plakjes bladerdeeg en snijd ze in 8 dunne stoken. Prik er gaatjes in met een vork. Klop daarna het ei los en besmeer het bladerdeeg met een laagje ei. Strooi er tot slot geraspte kaas en sesamzaad overheen. Bak de kaasstengels 15 tot 20 min. in de oven.
4
Snipper de ui en de knoflook fijn. Zet vervolgens een soeppan op het vuur en fruit de ui en de knoflook hierin aan. Snijd de tomaten in stukjes en voeg dit samen met de suiker toe in de pan. Laat dit even meebakken.
5
Los de MAGGI bouillonblokjes op in het water en voeg dit toe aan de tomaten. Laat dit 10 min. zachtjes doorkoken. Pureer het geheel daarna goed.
6
Snijd de lente-ui in ringen en rasp de Parmezaanse kaas.
7
Maak de soep af met kookroom, een scheutje MAGGI aroma en de mozzarella bolletjes en strooi er wat Parmezaanse kaas over. Serveer de soep met verse peterselie, gesneden lente-ui, croutons en kaasstengels.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Ei
  • Gluten
  • Sesamzaad
  • Selderij

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Diëten
Eiwitrijk
Soort
Soep
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via