Dagje minder vlees eten? Maak van je Mexicaanse wrap een Flexicaanse wrap, met rode kidneybonen, champignons en paprika. En de yoghurtdressing zorgt voor een heerlijke frisse smaak in jouw vega wrap. Een heerlijk gerecht wat je zo op tafel hebt staan. 1, 2, 3 en rollen maar!
Op zoek naar een snel, gemakkelijk en voedzaam gerecht? Probeer deze Flexicaanse wraps! Dit vegetarische alternatief voor Mexicaanse wraps zit boordevol smaak en voedingsstoffen en is perfect voor een dagje minder vlees.
In deze Flexicaanse wraps vervangen we het gehakt door Bonduelle rode kidneybonen. Deze rode kidneybonen zitten boordevol vezels en eiwitten, waardoor ze de perfecte vervanger zijn voor vlees, ze vullen namelijk ook hartstikke goed. En doordat deze rode kidneybonen al gestoomd worden voordat ze in blikken gaan, behouden ze hun knapperige bite, smaak en een mooie rode kleur. Want mooi rood is niet lelijk!
Je Mexicaanse maaltijd van nog meer groenten voorzien? Vul de wraps met champignons en paprika’s en top af met een yoghurtdressing voor een heerlijke frisse smaak. Een gerecht dat je zo op tafel hebt staan, en ook nog leuk voor de kids. Betrek ze bij het koken, want hoe leuk is het om samen met de kinderen te koken?
Serveer de wraps als een snelle lunch of als een voedzame avondmaaltijd en geniet van de smaakvolle en kleurrijke mix van ingrediënten. Probeer het zelf en ontdek hoe lekker een vegetarische variant van Mexicaanse wraps kan zijn!
Ben je er ermee eens dat wraps altijd kunnen? Wij vinden zeker van wel! Je kunt er namelijk talloze verschillende gerechten mee maken. Kies eens voor deze Griekse quesadilla’s met muntyoghurt. Een van oorsprong Mexicaans gerecht geven we een Griekse twist door de wraps te vullen met onder andere munt, Griekse yoghurt, olijven en feta. Een lekker lunch- én hoofdgerecht met wraps is deze wrap met sticky aubergine en srirachamayonaise. Maak het voor het avondeten en bewaar de leftovers voor de lunch de volgende dag!
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment