Print opties

Sluiten

Mexicaanse wraps met rode kidneybonen

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Pel en snipper de ui. Snijd de paprika in reepjes en de champignons in plakjes.
2
Verhit in een koekenpan de olijfolie. Fruit de ui 1 min. Voeg de paprika toe en bak 3 min. mee. Schep de champignons erdoor en bak nog 2 min.
3
Spoel de kidneybonen af en laat ze goed uitlekken. Voeg de burrito kruidenmix en het water toe aan de groenten. Schep de kidneybonen erdoor en verwarm nog 2 min.
4
Hak de peterselie fijn. Pers of rasp de knoflook boven de yoghurt en roer goed door. Besmeer de wraps met de knoflookyoghurt.
5
Verdeel het groenten-bonenmengsel over de wraps en rol ze op. Bestrooi met de kaas en de fijngehakte peterselie.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.