Met Taste The World laten we je kennis maken met smaken en gerechten uit andere werelddelen. Deze keer deelt onze Midden-Oosten chef Neda een lekker zomers hapje voor op de borrelplank: opgeklopte feta met rood fruit. De combinatie zoet en zout is altijd een hit. De ziltige feta en het heerlijk zoete fruit gaan dan ook perfect samen! Dit recept (1 portie) is goed voor ongeveer 400 gram.
Feta ken je als kruimelige Griekse schapenkaas, maar wist je dat je er een heel lekkere, romige en toch luchtige spread mee kunt maken? Het enige wat je daarvoor nodig hebt – naast de feta – is Griekse yoghurt.
Deze dip is perfect voor op een borrelplank. Wil je meer recepten uit het Midden-Oosten op je borrelplank? Bekijk dan ook de andere recepten van Neda.
Tip: Heb je nog wat dip over? Bewaar in de koelkast en gebruik de volgende dag als heerlijke spread op je brood. Wat komkommerplakjes eroverheen en je hebt een heerlijke lunch!
Je kunt ook prima diepvriesfruit gebruiken als je geen vers fruit voorhanden hebt.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment