In samenwerking met:
'Panzanella' Met Witte Bonen En Granaatappelpitjes
Niveau
Gemiddeld
Tijd
20 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vegan

‘Panzanella’ met witte bonen en granaatappelpitjes

Zin in een kleurrijke en frisse panzanella? Probeer eens deze heerlijke variant met een mix van tomaten, witte bonen en frisse granaatappelpitjes!

Dit recept of andere Allerhande recepten proberen? Kom wekelijks de lekkerste gerechten proeven in de Albert Heijn Kookstudio’s! Bekijk hier de opkomende proeverijen en kom gezellig langs.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden

‘Panzanella’ met witte bonen en granaatappelpitjes

Kookmodus
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
35 min
Kookmodus
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Scheur het brood in stukken van 3 cm en verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Rooster ca. 15 min. in de oven.
2
Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en rooster het korianderzaad 2-3 min. op middelhoog vuur. Doe in de vijzel en stamp grof. Pel en snijd de knoflook fijn. Meng het korianderzaad, de knoflook, azijn en mosterd en voeg al roerend de olie toe. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
3
Spoel de bonen onder koud stromend water en laat goed uitlekken. Snijd ondertussen de peterselie fijn en snijd de olijven grof. Snijd alle tomaten in parten.
4
Meng het brood met de bonen, olijven, tomaat, dressing, ⅓ van de granaatappelpitjes en ⅔ van de peterselie. Verdeel over een schaal en verdeel de rest van de granaatappelpitjes en peterselie erover.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Mosterd
  • Gluten
  • Sulfiet
  • Melk
  • Soja

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?