Print opties

Sluiten

‘Panzanella’ met witte bonen en granaatappelpitjes

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
35 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Scheur het brood in stukken van 3 cm en verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Rooster ca. 15 min. in de oven.
2
Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en rooster het korianderzaad 2-3 min. op middelhoog vuur. Doe in de vijzel en stamp grof. Pel en snijd de knoflook fijn. Meng het korianderzaad, de knoflook, azijn en mosterd en voeg al roerend de olie toe. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
3
Spoel de bonen onder koud stromend water en laat goed uitlekken. Snijd ondertussen de peterselie fijn en snijd de olijven grof. Snijd alle tomaten in parten.
4
Meng het brood met de bonen, olijven, tomaat, dressing, ⅓ van de granaatappelpitjes en ⅔ van de peterselie. Verdeel over een schaal en verdeel de rest van de granaatappelpitjes en peterselie erover.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.