Pinchos met makreelrillettes
Niveau
Beginner
Tijd
15 min
Bevat vis
Vrij van vlees

Pinchos met makreelrillettes

Pinchos zijn echte Spaanse lekkernijen en lijken een beetje op tapas. Het grote verschil tussen pinchos en tapas is dat een pincho een geroosterd sneetje brood is met beleg, een tapa kan daarentegen van alles zijn. Pinchos worden vaak geserveerd met verschillende soorten beleg en een prikker. Wij serveren ze met verse makreelrillettes.

Mijn menu planner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden

Recept pinchos met makreelrillettes

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
1
Verwarm de oven voor op 200 ºC. Snijd het brood in plakjes van 3 cm dik. Smeer in met olijfolie en leg op een bakplaat met bakpapier. Rooster 5 min. in de oven.
2
Pel en snipper ondertussen de rode ui en snijd de bieslook fijn. Mix de crème fraîche, het sap van de helft van de limoenen, helft van de makreel, peper en het zout in een keukenmachine tot een rillette. Breek de resterende makreel in kleine stukken, voeg toe aan de rillette en roer voorzichtig door elkaar. Snijd de resterende limoen in partjes.
3
Serveer het brood met de makreelrillettes en limoen. Garneer tot slot met bieslook en rode ui.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Melk
  • Vis

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Gemaakt door Eatertainment

Delen via