Print opties

Sluiten

Pinchos met makreelrillettes

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden
1
Verwarm de oven voor op 200 ºC. Snijd het brood in plakjes van 3 cm dik. Smeer in met olijfolie en leg op een bakplaat met bakpapier. Rooster 5 min. in de oven.
2
Pel en snipper ondertussen de rode ui en snijd de bieslook fijn. Mix de crème fraîche, het sap van de helft van de limoenen, helft van de makreel, peper en het zout in een keukenmachine tot een rillette. Breek de resterende makreel in kleine stukken, voeg toe aan de rillette en roer voorzichtig door elkaar. Snijd de resterende limoen in partjes.
3
Serveer het brood met de makreelrillettes en limoen. Garneer tot slot met bieslook en rode ui.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.