Pompoenpizza Met Abrikozenjam
Niveau
Gemiddeld
Tijd
20 min

Pompoenpizza met abrikozenjam

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
20 min
Totale tijd
40 min
1
Meng de Hero Minder Zoet abrikozenjam met olijfolie, peper en zout en schep hier de pompoenplakjes door.
2
Verspreid de pompoen over een met bakpapier bekleed bakblik en bak 15-20 in de oven op 180 graden.
3
Verdeel de pompoen over de twee pizzabodems, leg de uien, tijmblaadjes en gorgonzola er bovenop en bak de pizza’s 10-12 minuten in de oven op 220 graden tot de gorgonzola gesmolten is en goudbruin kleurt.
4
Besprenkel de pizza’s met de cremaceto balsamico en leg op iedere pizza een handje rucola.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Gluten
  • Sulfiet

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Italiaans
Hollands
Diëten
Balans
Soort
Pizza
Ovengerechten
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via