Pompoenpizza Met Abrikozenjam
Niveau
Gemiddeld
Tijd
20 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Pompoenpizza met abrikozenjam

Heerlijk als lunchgerecht of als avondmaaltijd met een groene salade zijn deze pizza’s met pompoen en een verrassende twist van abrikozenjam. Door abrikozenjam te gebruiken, haal je de zoete pompoen nog meer naar boven. Een perfecte combinatie ook met de gorgonzola, deze pompoenpizza is er zeker eentje om te proberen!

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept pompoenpizza met abrikozenjam

Kookmodus
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
20 min
Totale tijd
40 min
Kookmodus
1
Meng de Hero Minder Zoet abrikozenjam met olijfolie, peper en zout en schep hier de pompoenplakjes door.
2
Verspreid de pompoen over een met bakpapier bekleed bakblik en bak 15-20 in de oven op 180 graden.
3
Verdeel de pompoen over de twee pizzabodems, leg de uien, tijmblaadjes en gorgonzola er bovenop en bak de pizza’s 10-12 minuten in de oven op 220 graden tot de gorgonzola gesmolten is en goudbruin kleurt.
4
Besprenkel de pizza’s met de cremaceto balsamico en leg op iedere pizza een handje rucola.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Sulfiet
  • Gluten
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?