Print opties

Sluiten

Pompoenpizza met abrikozenjam

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
20 min
Totale tijd
40 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Meng de Hero Minder Zoet abrikozenjam met olijfolie, peper en zout en schep hier de pompoenplakjes door.
2
Verspreid de pompoen over een met bakpapier bekleed bakblik en bak 15-20 in de oven op 180 graden.
3
Verdeel de pompoen over de twee pizzabodems, leg de uien, tijmblaadjes en gorgonzola er bovenop en bak de pizza’s 10-12 minuten in de oven op 220 graden tot de gorgonzola gesmolten is en goudbruin kleurt.
4
Besprenkel de pizza’s met de cremaceto balsamico en leg op iedere pizza een handje rucola.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.