Provençaalse ratatouille met kruidige aardappeltjes
Niveau
Gemiddeld
Tijd
30 min

Provençaalse ratatouille met kruidige aardappeltjes

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
40 min
1
Verwarm de oven voor op 180˚C. Schep de aardappelpartjes om met 1/6 olijfolie, leg op een bakplaat en bak 20-25 minuten goudbruin en krokant in de oven.
2
Verhit 1/3 olie in een wok en bak de aubergineblokjes in 5 min goudbruin. Schep de aubergine uit de pan en zet apart. Herhaal dit met de courgette en gebruik hiervoor weer 1/3 olijfolie.
3
Verhit de laatste el olijfolie in de wok en bak de ui en paprika in 5 minuten goudbruin. Voeg de rozemarijn, tijm en knoflook toe en bak 1 minuut mee.
4
Voeg de tomatenpuree toe en schep 30 seconden mee om. Voeg nu de courgette, aubergine en tomatenblokjes toe, breng aan de kook en laat 10-15 minuten sudderen.
5
Serveer de ratatouille met de makreel en de aardappelpartjes.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Vis

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Gerardo
Sebastiaan van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Frans
Diëten
Balans
Soort
Aardappel
Groenten
Voorkeuren
Bevat vis
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via