Print opties

Sluiten

Provençaalse ratatouille met kruidige aardappeltjes

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
40 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 180˚C. Schep de aardappelpartjes om met 1/6 olijfolie, leg op een bakplaat en bak 20-25 minuten goudbruin en krokant in de oven.
2
Verhit 1/3 olie in een wok en bak de aubergineblokjes in 5 min goudbruin. Schep de aubergine uit de pan en zet apart. Herhaal dit met de courgette en gebruik hiervoor weer 1/3 olijfolie.
3
Verhit de laatste el olijfolie in de wok en bak de ui en paprika in 5 minuten goudbruin. Voeg de rozemarijn, tijm en knoflook toe en bak 1 minuut mee.
4
Voeg de tomatenpuree toe en schep 30 seconden mee om. Voeg nu de courgette, aubergine en tomatenblokjes toe, breng aan de kook en laat 10-15 minuten sudderen.
5
Serveer de ratatouille met de makreel en de aardappelpartjes.