Print opties

Sluiten

Pumpkin spice latte met rozemarijnslagroom

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de helft van de slagroom met 2/3 van de rozemarijn 10 min. op laag vuur. Zet de slagroom vervolgens in de koelkast en laat dit afkoelen.
2
Breng water aan de kook in een pan. Schil de pompoen en snijd in blokjes en kook in 10 min. gaar. Giet de pompoen af en pureer deze met een pureestamper of staafmixer de koek en speculaas kruiden en mayple syrup. Wrijf dit vervolgens door een zeef zodat er geen stukjes in de puree zitten.
3
Klop de rozemarijnslagroom samen met de overige slagroom stevig met een garde of mixer. Zet de koffie, meng met de pompoenpuree en roer dit door zodat het een geheel wordt. Zet de koffie, meng met de pompoenpuree en roer dit door zodat het een geheel wordt.
4
Ris de naaldjes van de overgebleven rozemarijn en snijd deze heel fijn. Verdeel de koffie over de glazen en schep hier vervolgens de rozemarijnslagroom over. Garneer de pumpkin spice latte met de karamelsaus en fijngesneden rozemarijn.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.