Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
3 min
Totale tijd
28 min
1
Kook de gnocchi in een pan met ruim kokend water in 3 min gaar. Spoel de gnocchi af onder koud water totdat het water helemaal helder is. Dep de gnocchi droog en bak in een pan met 1 el olie op laag vuur in 20 min knapperig.
2
Snipper de rode ui en snijd de knoflook en zongedroogde tomaten fijn. Snijd de courgette in blokjes. Verhit de overige olijfolie in een pan en bak de courgette samen met de knoflook in 5 min goudbruin. Voeg de ricotta, uitgelekte tonijn, zongedroogde tomaatjes en rode ui toe. Breng op smaak met peper en zout.
3
Verdeel de knapperige gnocchi over twee borden en schep de ricotta courgettesaus erdoorheen. Top het gerecht af met Parmezaanse kaas.

Meer inspiratie

Romige sajoer boontjes
Bijgerechten
Romige sajoer boontjes
20 min
Eenpanspasta Met Paddenstoelen En Pancetta
Hoofdgerechten
Eenpanspasta met paddenstoelen en pancetta
20 min
Vispie Met Aziatische Groenten
Hoofdgerechten
Vispie met Aziatische groenten
30 min
Geroosterde Venkel Uit De Oven Met Kipdrumsticks
Hoofdgerechten
Geroosterde venkel uit de oven met kipdrumsticks
35 min
Courgetti Met Spekjes En Parmezaanse Kaas
Hoofdgerechten
Courgetti met spekjes en Parmezaanse kaas
15 min
Hutspot Met Klapstuk
Hoofdgerechten
Hutspot met klapstuk
30 min
Pastasalade Met Parmaham En Gegrilde Avocado
Hoofdgerechten
Pastasalade met parmaham en gegrilde avocado
20 min
Tagliatelle Met Kipreepjes In Roomsaus
MAGGI
Tagliatelle met kipreepjes in roomsaus
30 min
Pasta Culurgiones Met Salie Tomatensaus
Hoofdgerechten
Pasta culurgiones met salie-tomatensaus
45 min
Pasta kip met rode pesto en ricotta
Hoofdgerechten
Pasta kip met rode pesto en ricotta
25 min
Pasta vega met groene pesto en mozzarella
Hoofdgerechten
Pasta vega met groene pesto en mozzarella
25 min
Familie Bos Ovenschotel Met Boontjes En Indische Twist
Hoofdgerechten
Familie Bos – Ovenschotel met boontjes en Indische twist
20 min
Pastasalade To Go
Lunch & brunch
Pastasalade to go
15 min
Gevulde Pastaschelpen Met Spinazie En Zalm
Hoofdgerechten
Gevulde pastaschelpen met spinazie en zalm
25 min
Spaghetti Met Zeekraal En Mosselen
Hoofdgerechten
Spaghetti met zeekraal en mosselen
20 min
Romige Aardappelsalade Met Verse Rozemarijn En Spekjes
Bijgerechten
Romige aardappelsalade met verse rozemarijn en spekjes
30 min
Kipsate In Romige Tandoori Marinade
Hoofdgerechten
Kipsaté in romige tandoori marinade
25 min
Avocado Courgette Soep Met Feta
Lunch & brunch
Avocado-courgette soep met feta
30 min
Romige Ovenschotel Met Koolvis En Rucola
Hoofdgerechten
Romige ovenschotel met koolvis en rucola
15 min
Sliptong Picasso Met Ovenfrietjes
Hoofdgerechten
Sliptong ‘Picasso’ met ovenfrietjes
30 min
Ovenschotel Bloemkool Room Met Gehakt
Hoofdgerechten
Ovenschotel bloemkool-room met gehakt
10 min
Pasta Alla Checca
Hoofdgerechten
Pasta alla checca
35 min
Pastachips Uit De Airfryer Met Pistache Pestodip
Borrelhapjes & snacks
Pastachips uit de airfryer met pistache-pestodip
15 min
Romige Visschotel Met Prei En Broccoli
Hoofdgerechten
Romige visschotel met prei en broccoli
10 min
Kalfsschnitzel Met Gepofte Aardappel En Prei
Hoofdgerechten
Kalfsschnitzel met gepofte aardappel en prei
20 min

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Vis
  • Gluten
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Michaël Veldt
Jennifer van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Italiaans
Mediterraans
Diëten
Eiwitrijk
Vrij van vlees
Soort
Pasta
Romige gerechten
AGV
Voorkeuren
Bevat vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via