Romige Gnocchi Met Tonijn En Courgette
Niveau
Gemiddeld
Tijd
25 min

Romige gnocchi met tonijn en courgette

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
3 min
Totale tijd
28 min
1
Kook de gnocchi in een pan met ruim kokend water in 3 min gaar. Spoel de gnocchi af onder koud water totdat het water helemaal helder is. Dep de gnocchi droog en bak in een pan met 1 el olie op laag vuur in 20 min knapperig.
2
Snipper de rode ui en snijd de knoflook en zongedroogde tomaten fijn. Snijd de courgette in blokjes. Verhit de overige olijfolie in een pan en bak de courgette samen met de knoflook in 5 min goudbruin. Voeg de ricotta, uitgelekte tonijn, zongedroogde tomaatjes en rode ui toe. Breng op smaak met peper en zout.
3
Verdeel de knapperige gnocchi over twee borden en schep de ricotta courgettesaus erdoorheen. Top het gerecht af met Parmezaanse kaas.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Melk
  • Vis

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Michaël Veldt
Jennifer van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Mediterraans
Italiaans
Diëten
Eiwitrijk
Soort
Romige gerechten
AGV
Pasta
Voorkeuren
Bevat vis
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via