Sambal Dipsaus
Niveau
Beginner
Tijd
5 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Sambal dipsaus

Deze dip is spicy en vol van smaak door de sambal van Sambal Opa Co. Door de combinatie van romig en pittig is deze perfect bij crudité maar zeker ook bij gebakken aardappeltjes, chips of als smeersel op een broodje.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

1 stuk
Ingrediënten

Recept sambal dipsaus

Kookmodus
Bereidingstijd
5 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
5 min
Kookmodus
1
Snijd de bosui in dunne dingen. Rasp de groene schil van de limoen.
2
Meng de crème fraiche, skyr, mayonaise en sambal en breng de saus op smaak met het sap en rasp van de limoen.
3
Snijd de komkommer en paprika in reepjes. Halveer de radijsjes.
4
Serveer alles op een schaal en zet de sambal dipsaus erbij samen met een schaaltje sambal.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Mosterd
  • Ei
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?