In samenwerking met:
Singapore Laksa Noodles Met Kabeljauw En Groene Asperge - met packshot
Niveau
Gemiddeld
Tijd
20 min
Bevat vis
Vrij van vlees

Singapore Laksa noedels met kabeljauw en groene asperges

De Prima Taste Laksa La Mian noedels zijn niet alleen makkelijk te bereiden, maar ook nog eens super romig en enorm smaakvol. De schaaldieren smaak van de noedels is goed in balans met de gebakken kabeljauw. Wil je graag variëren of kook je het liefst met groenten uit het seizoen? Je kunt uiteraard ook andere groenten toevoegen in plaats van groene asperges. Het leuke van noedels is dat je er eindeloos mee kan variëren!

Mijn menuplanner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten

Recept singapore laksa noedels met kabeljauw en groene asperges

Kookmodus
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
Kookmodus
1
Bereid de Prima Taste Laksa La Mian noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. De kooktijd van de noedels is 7 min.
2
Snijd de prei in dunne ringen en snijd 3 cm van de onderkant van de asperges. Snijd de radijs in dunne plakken. Pluk de blaadjes van de peterselie.
3
Verwarm een grillpan met de helft van de zonnebloemolie en gril de groene asperges 5 min. om en om. Snijd de asperges schuin in 3 stukken.
4
Verwarm een pan met de overige zonnebloemolie en bak de kabeljauw met de prei ringen 7 min. tot goudbruin en gaar.
5
Verdeel de noedels over de kommen en leg hier de kabeljauw, prei, radijs en gegrilde asperges op. Garneer het gerecht met de blaadjes peterselie.

Prima Taste Laksa La Mian noedels

De Prima Taste Laksa La Mian noedels worden onder andere verkocht in Albert Heijn winkels. Het zijn premium noedels in een heerlijke, smaakvolle kokossoep. Het ideale is dat deze noedels een stuk gezonder zijn dan vele andere noedels. De reden hiervoor is dat de Prima Taste Laksa La Mian noedels gestoomd worden in plaats van gebakken.

De noedels combineer je met alles wat jij maar wilt. In dit recept kiezen we voor kabeljauw, maar de noedels zijn ook goed te combineren met bijvoorbeeld kip of biefstuk. Of natuurlijk vegetarisch met lekker veel groenten! Combineer het met ingrediënten die jij lekker vindt en zet een smaakvolle maaltijd op tafel.

De Aziatische keuken: een overvloed aan smaken

De Aziatische keuken is een van de meest diverse en smaakvolle keukens ter wereld. Met landen zoals China, Japan, Korea, Thailand, Vietnam en India die allemaal hun eigen unieke culinaire tradities hebben, is er geen tekort aan heerlijke gerechten om van te genieten.

Een van de meest opvallende kenmerken van de Aziatische keuken is het gebruik van kruiden en specerijen om smaak toe te voegen. Gerechten worden vaak op smaak gebracht met knoflook, gember, chilipepers, koriander en andere aromatische ingrediënten. De keuken maakt ook vaak gebruik van rijst en noedels als basis voor maaltijden, terwijl groenten en vis belangrijke ingrediënten zijn in veel gerechten.

Meer recepten met noedels

Een ander lekker recept met noedels, zijn deze noedels met champignons en paprika. Een vegan recept dat lekker voedzaam is én ontzettend smaakvol door de saus waarin je de groenten laat bakken. De vegetarische noedelsoep is ook een echte aanrader. De bouillon maak je helemaal zelf en bestaat uit gekarameliseerde ui, sojasaus, gedroogde paddenstoelen, gember en steranijs. Als dat geen smullen wordt!

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Schaaldieren
  • Pinda
  • Selderij
  • Vis
  • Gluten
  • Melk
  • Soja

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via