Deze noedelsoep wordt geserveerd met een zelfgemaakte vegetarische bouillon. De bouillon bevat gekarameliseerde uien, sojasaus, gedroogde paddenstoelen, gember en steranijs. Op deze manier krijg je een hele krachtige bouillon voor een smakelijke soep.
Naast dat de Riesling in Duitsland in elf van de dertien wijngebieden wordt geplant, komt hij ook voor in o.a. Oostenrijk, Noord-Italië en Australië. De roots van deze druifsoort liggen echter weer in de Elzas (FR) streek.
Schmitges Urgestein Riesling Trocken 2020: deze frisse Riesling heeft rijpe zuren en is uiterst dynamisch en levendig. In de neus aroma’s van citrus en groene appel en heeft een romige, zijdeachtige kant. Hij gaat goed samen met de specerijen steranijs en gember in dit gerecht. Met code EATFREE nu gratis thuisbezorgd bij Vanouds de Zwaan!
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment