Soto Ajam Met Ei Gebakken Uitjes
Niveau
Gemiddeld
Tijd
10 min

Soto ajam met ei & gebakken uitjes

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
20 min
Totale tijd
30 min
1
Breng 1,2 liter water aan de kook en los het bouillonblokje er in op. Draai het vuur laag en voeg de kipfilet toe. Laat met de deksel op de pan 20 minuten pocheren. Haal vervolgens uit de pan en pluk de kip in stukjes.
2
Los de boemboe soto op in de kippenbouillon. Voeg de wokgroente toe en laat 10 minuten zachtjes sudderen.
3
Kook de eieren naar wens in 5-10 minuten halfzacht of hard. Pel de eieren en snijd doormidden. Kook de rijst volgens de instructie op de verpakking gaar.
4
Snijd de selderij fijn. Serveer de soto met de kip, taugé, gebakken uitjes, selderij, ei, rijst en kroepoek.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Ei
  • Selderij

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Eric
Kees van Eatertainment
Gerald
Jennifer van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Indonesisch
Diëten
Balans
Eiwitrijk
Soort
Soep
Ei
Voorkeuren
Bevat vlees
Bevat kip
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via