Print opties

Sluiten

Soto ajam met ei & gebakken uitjes

Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
20 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Breng het water aan de kook en los het bouillonblokje er in op. Draai het vuur laag en voeg de kipfilet toe. Laat met de deksel op de pan 20 min. pocheren. Haal vervolgens uit de pan en pluk de kip in stukjes.
2
Los de boemboe soto op in de kippenbouillon. Voeg de wokgroenten toe en laat 10 min. zachtjes sudderen.
3
Kook de eieren naar wens in 5-10 min. halfzacht of hard. Pel de eieren en snijd doormidden. Kook de rijst volgens de instructie op de verpakking gaar.
4
Snijd de selderij fijn. Serveer de soto met de kip, taugé, gebakken uitjes, selderij, ei, rijst en kroepoek.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.