Spinaziesoep Met Gepocheerd Ei En Romige Griekse Yoghurt
Niveau
Gemiddeld
Tijd
25 min

Spinaziesoep met gepocheerd ei en romige Griekse yoghurt

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
35 min
1
Snijd de ui, knoflook, rode peper en gember fijn. Verwarm olie in een kookpan en bak hierin de ui, knoflook, peper en gember. Voeg de broccoli toe en bak 3 min mee. Blus de broccoli af met de groentebouillon en laat het geheel 8 min koken.
2
Roer de spinazie door de broccoli tot de spinazie is geslonken. Pureer het geheel tot een gladde soep. Schenk de soep alvast in soepkommen.
3
Breng in een pan water met azijn aan de kook. Breek het ei in een opscheplepel. Maak een draaikolk in het water door met een spatel in de pan te roeren en giet het ei hierin. Kook het ei 3 min. Herhaal dit met het tweede ei.
4
Garneer de soep met het gepocheerde ei, Griekse yoghurt en pompoenpitten.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Noten
  • Soja
  • Pinda
  • Ei
  • Gluten
  • Sesamzaad
  • Selderij
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Diëten
Balans
Koolhydraatarm
Soort
Soep
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via