Ga jij voor een vegan burger vanavond? Deze Wakame Bruschetta Festa burger van The Dutch Weed Burger heb je zo op tafel staan.
Mijn menuplanner
Ingrediënten
2 personen
Ingrediënten
The Wakame Bruschetta Festa
Kookmodus
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
Kookmodus
1
Snij de komkommer in dunne plakken en leg deze in een marinade van korianderzaad, azijn, suiker, kardemom en steranijs.
2
Snij de tomaat in blokjes en voeg ze toe aan de salsa.
3
Bak de Weed Burger bruin en krokant in de zonnebloemolie, dit kan vanuit bevroren en ontdooide toestand.
4
In de tussentijd kun je het broodje afbakken in de oven. Zet de oven op 180 graden en bak het bevroren broodje 6 tot 7 minuten. Is het broodje al ontdooid? Dan is deze in 4 minuten klaar.
5
Haal het broodje uit de oven en beleg deze aan beide kanten met vegan mayonaise. Beleg de onderkant van het broodje met sla en de gemarineerde komkommer. Bedek de bovenkant met tomaten-wakamesalsa.
6
Haal de Weed Burger van de plaat wanneer deze mooi bruin is en leg deze op het broodje. Plaats de bovenste helft op de onderste en klaar!
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment