Print opties

Sluiten

Truffelravioli in romige botersaus

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Snijd de prei in dunne ringen en snijd de knoflook fijn. Verhit in een koekenpan de roomboter en bak de prei en knoflook op laag vuur aan. Rasp de gele schil van de citroen (rasp het witte gedeelte niet, dit is bitter) en voeg dit toe aan de prei en knoflook. Knijp de helft van de citroen uit in de roomboter en zet het vuur wat hoger.
2
Breng een steelpan met ruim water aan de kook. Kook de ravioli 3 min. en laat uitlekken.
3
Voeg de aspergebroccoli toe aan de roombotersaus en bak deze 3 min. mee. Roer vervolgens de ravioli door de roombotersaus en serveer de pasta warm.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.