Varkenshaas traybake met spek, champignons en aardappel
Niveau
Gemiddeld
Tijd
25 min

Varkenshaas traybake met spek, champignons en aardappel

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
30 min
Totale tijd
55 min
1
Verwarm de oven voor op 180ºC. Breng een pan met water aan de kook, kook de krieltjes 10 min. en giet af.
2
Snijd het ontbijtspek in reepjes. Wikkel het spek kruislings om de varkenshaas. Verhit een pan op hoog vuur, leg de varkenshaas in de pan en bak totdat het spek krokant is. Haal de varkenshaas uit de pan.
3
Snijd de champignons en rode uien in kwarten. Snijd de paprika doormidden, verwijder de zaadlijsten en snijd in reepjes. Rits de blaadjes tijm van de takjes.
4
Verdeel de groenten en krieltjes over een met bakpapier beklede bakplaat en meng de olijfolie, peper en het zout goed door de groenten en krieltjes. Rooster het geheel 30 min. in de oven. Voeg na 10 min. de varkenshaas toe en bak mee.
Wijntips van Yves

Domaine de la Baume Syrah la Jeunesse

Allergenen

Dit recept bevat geen allergenen

    Voedingswaarden

    Per 1 persoonsportie

    Voedingswaarden

    Vind je dit leuk?

    Reacties
    Plaats nieuwe reactie

    Geef een reactie

    Over dit recept

    Gerecht
    Hoofdgerechten
    Soort
    Ovengerechten
    Vlees
    Voorkeuren
    Bevat vlees
    Vrij van vis

    Gemaakt door Eatertainment

    Delen via