Verse pizza met champignons en brie
Niveau
Beginner
Tijd
20 min
Bevat vlees
Vrij van vis

Verse pizza met champignons en brie

Pizzadeeg maken is een fluitje van een cent. Toch heeft niet iedereen daar altijd evenveel zin in of tijd voor. Ideaal zijn daarom verse pizzabodems die je kunt toppen met lekkere ingrediënten naar keuze.

 

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept verse pizza met champignons en brie

Kookmodus
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
30 min
Kookmodus
1
Verwarm de oven voor op 220˚C. Snijd de champignons in plakjes en bak ze samen met de tijm in de olijfolie in 5 minuten goudbruin. Breng op smaak met peper en zout.
2
Bak de pizzabodems 2 à 3 minuten voor in de oven. Verdeel de pastasaus over de bodems, beleg met de champignons, brie en ham en bak de pizza’s nog 10-12 minuten in de oven. Verdeel de rucola over de pizza’s.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Selderij
  • Gluten
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via