Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
30 min
1
Verwarm de oven voor op 220˚C. Snijd de champignons in plakjes en bak ze samen met de tijm in de olijfolie in 5 minuten goudbruin. Breng op smaak met peper en zout.
2
Bak de pizzabodems 2 à 3 minuten voor in de oven. Verdeel de pastasaus over de bodems, beleg met de champignons, brie en ham en bak de pizza’s nog 10-12 minuten in de oven. Verdeel de rucola over de pizza’s.

Meer inspiratie

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Selderij
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Tineke
Sebastiaan van Eatertainment
Tineke

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Italiaans
Mediterraans
Diëten
Eiwitrijk
Vrij van vis
Soort
Pizza
Voorkeuren
Bevat vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via