


Een klassieker die het altijd goed doet: wrap gevuld met kipkrokant schnitzel, frisse ijsbergsla, sappige tomaat, pittige ui en een zelfgemaakte mosterdsaus. Al in 15 minuten staat dit recept op tafel. Perfect voor wie weinig zin heeft om te koken, maar wél zin heeft in een smaakvolle maaltijd.
Tip: heb je geen ahornsiroop in huis? Vervang het door een schepje suiker!
Tip: het is handig om een satéprikker door de onderkant van de wrap te steken om knoeien te voorkomen.
Een absolute topper en niet van de vleesvariant te onderscheiden! Deze plantaardige Kipkrokant Schnitzel van Vivera is heerlijk krokant en vol van smaak. Daarnaast zit het product bomvol eiwitten, is het een bron van vezels, ijzer en vitamine B12. Heerlijk om te verwerken in een wrap met een zelfgemaakte saus van mosterd, vegan mayonaise en ahornsiroop, wat ijsbergsla, frisse tomaat en pittige ui. Makkelijk te maken, vol van smaak!
Wanneer je in de schappen van supermarkten kijkt, zie je gegarandeerd Vivera liggen. Als een van de pioniers op het gebied van plantaardige vleesvervangers zijn er tal van producten te vinden. Denk aan plantaardige Kipkrokant Schnitzels, plantaardige spekjes, stevige Tofu à la Minute en nog meer opties. Hun doel? Mensen inspireren om vaker plantaardig te eten, maar dan op een manier die goed is voor de planeet, de dieren én voor onszelf. Ze laten graag zien dat het gemakkelijk én lekker is om deze bewuste keuze te maken. Probeer naast deze wraps met kipkrokant schnitzel ook eens een pitabroodje met plantaardige shoarma, een bord met beef teriyaki en groenten of een zalmfilet geserveerd met groene groenten en aardappelrozetjes. Alle makkelijke recepten zitten bomvol smaak en geven klassieke recepten een vegan twist. Want plantaardig eten hoeft helemaal niet moeilijk te zijn!
Dit bericht kan gesponsorde content bevatten.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment