Ben je een zalmliefhebber? Dan is deze ingelegde zalmmoot een aanrader! We leggen de zalm in met onder andere rode bieten. Dit geeft de zalm een mooie, opvallende kleur waarmee je je gasten zeker verrast. Daarnaast wordt de moot heerlijk zacht door de sinaasappel en limoen een nacht in te laten trekken.
Serveer dit gerecht samen met de andere gerechten van onze verrassende brunchtafel voor een complete brunch.
Tip: kleine zalmmoten zijn verkrijgbaar in de betere supermarkt, een grote zalmmoot haal je bij de visboer of groothandel.
Bij een vette vis als zalm adviseren we een romige, frisse Chardonnay. De Chardonnay van Weingut Büchin komt uit Duitsland, waar ze heel goed raad weten met deze druif. In de mond vol met veel smaak, complexiteit en romigheid.
Ontdekken wat jouw smaakprofiel is, zodat je wijnspijscombinaties kunt kiezen afgestemd op jouw smaak? Doe de test en ontvang 25% korting op je bestelling bij Wijnvoordeel.nl!
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment