Italian tortilla met cherrytomaatjes en pesto
Niveau
Beginner
Tijd
10 min

Italian tortilla met cherrytomaatjes en pesto

Ingrediënten

2 personen
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
10 min
1
Meng de kookroom, pesto en 1/3e van de vegan kaas in kom en zet apart. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan tot deze goudbruin kleuren.
2
Snijd de cherrytomaatjes in dunne plakjes en bestrooi met Italiaanse kruiden.
3
Leg een tortilla op het werkblad en snijd vanaf de onderkant in tot het midden. Verdeel de tortilla denkbeeldig in 4 kwarten. Bestrijk het kwart rechtsonder met 1 el pesto-kaussaus. Beleg het kwart rechts boven met rucola en bestrooi met 1 tl pijnboompitten. Bestrooi het kwart linksboven met 1 el geraspte mozzarella en het laatste kwart linksonder met cherrytomaatjes.
4
Vouw nu het kwart rechtsonder over het kwart rechtsboven. Vouw dat weer over het kwart linksboven en vouw dat geheel tot slot over het kwart linksonder. Herhaal dit met de rest van de ingrediënten.
5
Bak de tortilla’s in een koekenpan goudbruin in 2 min. per kant.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Sesamzaad
  • Noten
  • Soja
  • Pinda

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Lunch & brunch
Cuisine
Italiaans
Diëten
Koolhydraatarm
Soort
Wraps & Tortilla's
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vegan

Gemaakt door Eatertainment

Delen via