• Home
  • Lifestyle
  • Vegetarisch weekmenu: Indiase spinaziecurry, noedelsoep en groentefrittata
Indiase Spinaziecurry Paneer
Lifestyle

Vegetarisch weekmenu: Indiase spinaziecurry, noedelsoep en groentefrittata

In dit heerlijke weekmenu vind je 7 vegetarische recepten: inspiratie om de hele week heerlijk en afwisselend te eten. Je boodschappen bestellen? In één klik voeg je alle ingrediënten van een recept toe aan je winkelmandje. Zo heb je in een paar klikken je weekmenu besteld.

Noedels met vegetarische balletjes en pindasaus

Noedels met vegetarische balletjes en pindasaus

Een lekker wokgerecht met zelfgemaakte pindasaus. Een ideaal recept voor doordeweeks, want het staat binnen 15 minuten op tafel. Wij gebruiken Hollandse wokgroenten, maar heb je nog wat restjes groenten in de koelkast? Dan kun je die natuurlijk ook gebruiken voor dit gerecht!

Indiase spinaziecurry paneer

Indiase spinaziecurry paneer

Paneer is een kaassoort die veel wordt gebruikt in Indiase gerechten. Het lijkt een beetje op halloumi, omdat je paneer ook kunt bakken zonder dat de kaas smelt. Paneer geeft een gerecht veel smaak en bevat veel eiwitten waardoor het een goede vervanger is voor vlees of vis.

Vegetarische Pho noedelsoep

Vegetarische Pho noedelsoep

Pho is een (runder)bouillon gereserveerd met noedels, verse kruiden, rundvlees of kip en verse groenten. Vaak wordt de bouillon van een Vietnamese Pho van vlees getrokken. De bouillon voor de noedelsoep in dit recept is vegetarisch en bevat gekarameliseerde uien, sojasaus, gedroogde paddenstoelen, gember en steranijs. Op deze manier krijg je een hele krachtige bouillon.

Rijkgevulde vegetarische groentefrittata

Rijkgevulde vegetarische groentefrittata

Frittata is een heerlijk groentegerecht afkomstig uit de Italiaanse keuken. Het is een ideaal gerecht om voedselverspilling te voorkomen. De basis voor een frittata leent zich namelijk perfect voor kliekjes! Heb je nog wat groentes over? Voeg dit gerust toe of maak je eigen variant op dit recept.

Pasta met vegetarische ragù Bolognese

Pasta met vegetarische ragù Bolognese

Ragù is van oorsprong een Italiaanse vleessaus voor bij de pasta. We maken echter een vegetarische variant en vervangen het vlees door een veelal bekende vleesvervanger: linzen. Als pasta kiezen we voor pappardelle, een brede lintpasta.

Buddha bowl met quinoa, geroosterde bloemkool en srirachamayo

Buddha bowl met quinoa, geroosterde bloemkool en srirachamayo

Een heerlijke voedzame bowl met lekker veel groenten. Door de quinoa en de groenten bevat deze Buddha bowl veel vezels. Wij maken de bowl af met verschillende toppings en een zelfgemaakte srirachamayonaise.

Driekleurige vegetarische stamppot

De winter betekent genieten van de lekkerste stamppotten! Heb je zin in pompoen, pastinaak of zoete aardappel? Probeer ze eens te combineren. De toppings van cottage cheese, lente-ui, linzen en cashewnootjes smaken verrassend goed samen met de driekleurige basis van de stamppot.

Meer inspiratie? Bekijk een van onze andere weekmenu’s: snel & simpel, vegetarisch of een combi van vlees, vis en vega. Of bekijk al onze recepten.

Vind je dit leuk?

Over dit onderwerp

Soort
Weekmenu

Gemaakt door Eatertainment

Delen via