Rijkgevulde vegetarische groentefrittata
Niveau
Gemiddeld
Tijd
30 min

Rijkgevulde vegetarische groentefrittata

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min
1
Ontdooi de sojabonen. Verhit olie in de pan en bak de aardappelschijfjes ca. 8 min. totdat ze mooi krokant zijn en zet apart.
2
Snijd de rode ui in halve ringen en de lente-uitje in dunne ringetjes. Fruit deze aan met wat olie in een pan totdat ze glazig zijn. Verwijder ondertussen de kern uit de venkel en snijd de venkel in halve ringen. Voeg toe aan de ui en laat even meebakken.
3
Snijd de cherrytomaatjes in vieren. Klop de eieren los en meng met de melk.
4
Schep de aardappelschijfjes bij de groenten in de pan en zorg dat alles evenredig verdeeld is over de bodem van de pan. Schenk het eimengsel er overheen. Verdeel de sojabonen, tomaatjes en Provençaalse kruiden over het eimengsel. Plaats de deksel op de pan en laat het ei 10 min. op middelhoog vuur stollen.
5
Draai, wanneer de bovenkant volledig gestold is, de frittata om. Dit gaat het beste met behulp van een groot bord. Bak vervolgens de onderkant nog 2 min.
6
Breng op smaak met peper en zout en garneer met kiemgroente.
Wijntip van Yves

Sauvignon blanc

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Ei
  • Melk
  • Soja

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie