Buddha bowl met quinoa, geroosterde bloemkool en srirachamayo
Niveau
Beginner
Tijd
20 min

Buddha bowl met quinoa, geroosterde bloemkool en srirachamayo

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
30 min
Totale tijd
50 min
1
Verwarm de oven voor op 200ºC. Breng in een pan ruim water aan de kook. Kook de quinoa gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af. Bereid de falafel volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Leg de bloemkool op een met bakpapier beklede bakplaat en besprenkel met de olijfolie, peper en zout. Rooster 30 min. in de voorverwarmde oven.
3
Schaaf de komkommers met een kaasschaaf in dunne plakjes. Meng de sriracha met de mayonaise.
4
Verdeel de quinoa over de kommen, gevolgd door de geroosterde bloemkool, biet julienne, kiemgroente, falafel en sesamzaadjes. Verdeel de srirachamayonaise over de bowls.
HENSEL AUFWIND SPÄTBURGUNDER 2017
Wijntip van Yves

Spätburgunder

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Sesamzaad
  • Mosterd

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Indiaas
Diëten
Eiwitrijk
Soort
Bowls
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vegan

Gemaakt door Eatertainment

Delen via