Pasta met vegetarische ragù Bolognese
Niveau
Beginner
Tijd
15 min

Pasta met vegetarische ragù Bolognese

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
30 min
1
Snipper de ui en de knoflook. Snijd de wortel en de bleekselderij in hele fijne blokjes. Verwarm de olijfolie in een pan en bak de ui, knoflook, wortel en bleekselderij ongeveer 10 min. op middelhoog vuur.
2
Voeg vervolgens de tomatenpuree toe en laat even mee bakken. Blus af met de rode wijn.
3
Voeg de kruiden, het bouillonblokje en de passata toe met het laurierblaadje. Laat dit 15-20 min. zacht koken. Verwijder daarna het laurierblaadje.
4
Bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel de linzen af in een zeef met water en laat ze goed uitlekken. Meng deze als laatste door de saus en serveer de saus over de pasta. Garneer met verse blaadjes basilicum.
5
Tip: deze saus is overigens niet alleen ontzettend lekker bij pasta, maar ook in een lasagne.
Wijntip van Yves

Appassimento

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Ei
  • Gluten
  • Sulfiet
  • Selderij
  • Melk
  • Soja

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

H.R.Bakker
Jennifer van Eatertainment
H.R.Bakker

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Italiaans
Soort
Pasta
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via