• Home
  • Lifestyle
  • Combi weekmenu: bloemkoolsoep, saffraan risotto en pittige taco’s
Pittige Taco’s Met Biefstukreepjes
Lifestyle

Combi weekmenu: bloemkoolsoep, saffraan risotto en pittige taco’s

In dit heerlijke weekmenu vind je een combinatie van 7 recepten: vlees, vis en vegetarisch. Zo zet je elke dag een verrassende en lekkere maaltijd op tafel. Je boodschappen bestellen? In één klik voeg je alle ingrediënten van een recept toe aan je winkelmandje. Zo heb je in een paar klikken je weekmenu besteld.

Ovenschotel patatas bravas en chorizo

Ovenschotel patatas bravas en chorizo

Heerlijk Spaans comfort food: patatas bravas en chorizo. Serveer het gerecht in een grote schaal, hier kun je het direct uit eten. Lekker bij de borrel, maar ook geschikt als volwaardig diner door de paprika en courgette.

romige bloemkoolsoep

Romige bloemkoolsoep met tofu en salsa verde

Deze bloemkoolsoep is super romig en zacht door de toegevoegde tofu. Een techniek die je niet veel ziet, maar als je dit eenmaal hebt geproefd dan wil je niet anders meer! De Italiaanse salsa verde geeft een frisse touch aan het gerecht.

Pompoen-aardappelschotel met kip uit de airfryer

Pompoen-aardappelschotel met kip uit de airfryer

Deze pompoen-aardappelschotel met kip is makkelijk te maken en past ontzettend goed bij de tijd van het jaar. De combinatie van pompoen en aardappel geeft de schotel veel body en het ook erg lekker! Extra handig: alle ingrediënten bereid je simpel in de airfryer.

Krokante vis met gele biet

Zet een heerlijke maaltijd op tafel met deze krokante vis met gele biet. De vis heeft een krokant jasje van Parmezaanse kaas, rozemarijn en knoflook. De gele biet serveer je met een zelfgemaakte marinade en gehakte amandelen.

Saffraan risotto met garnalen

Saffraan risotto met garnalen

Risotto is ontzettend populair en dat is niet voor niets. Dit smeuïge rijstgerecht biedt volop mogelijkheden om te variëren. Geniet van deze heerlijke romige risotto met saffraan, garnalen en courgette. Een kleurrijk en smaakvol feestje op je bord!

Vegetarische moussaka

Vegetarische moussaka

Moussaka is een traditioneel Grieks gerecht met een basis van aubergine. In deze vegetarische variant vervangen we de gehaktsaus door een tomatensaus met paddenstoelen. Een heerlijke ovenschaal met aubergine, aardappel en tomatensaus, overgoten met een bechamelsaus.

Pittige taco’s met biefstukreepjes

Taco’s, je kunt er alle kanten mee op. Dit Mexicaanse gerecht kan worden gevuld met allerlei ingrediënten en wordt doorgaans met de hand gegeten. Deze pittige variant vullen we met biefstukreepjes en zwarte bonen en wordt afgetopt met knoflooksaus en verse koriander.

Nog meer weekmenu’s

Meer inspiratie? Bekijk een van onze andere weekmenu’s: lekker vegetarisch, snel & simpel of balans. Of bekijk al onze recepten.

Vind je dit leuk?

Over dit onderwerp

Soort
Weekmenu

Gemaakt door Eatertainment

Delen via