Amuse Van Coquille Met Wakame En Geroosterde Hazelnoten
Niveau
Beginner
Tijd
20 min
Bevat vis
Vrij van vlees

Amuse van coquille met wakame en geroosterde hazelnoten

Een amuse is een klein hapje om je smaakpapillen te kietelen en dat doen deze coquilles ofwel Sint-jakobsschelpen. Het zachte van de coquille en de wakame combineren perfect met de knapperige noten. Een perfect begin van je diner!

Mijn menu planner

Ingrediënten

8 personen
Ingrediënten

Recept amuse van coquille met wakame en geroosterde hazelnoten

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Dep de coquilles droog met keukenpapier en zet apart. Rooster de hazelnoten in een voorverwarmde oven op 180 graden in 8 minuten bruin. Laat de hazelnoten afkoelen en hak fijn, hak ook de wasabinoten fijn.
2
Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de coquilles op hoog vuur aan beide kanten gaar. Let op: bak de coquilles niet te lang, hooguit 1 tot 2 minuten per kant.
3
Plaats de coquille in het midden van een bord en dresseer de wakame op de coquille. Garneer met een halve theelepel sojasaus en top af met de fijngehakte hazelnoten en wasabinoten.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Pinda
  • Schaaldieren
  • Soja
  • Noten
  • Gluten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via