Amuse Van Coquille Met Wakame En Geroosterde Hazelnoten
Niveau
Beginner
Tijd
20 min

Amuse van coquille met wakame en geroosterde hazelnoten

Ingrediënten

8 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Dep de coquilles droog met keukenpapier en zet apart. Rooster de hazelnoten in een voorverwarmde oven op 180 graden in 8 minuten bruin. Laat de hazelnoten afkoelen en hak fijn, hak ook de wasabinoten fijn.
2
Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de coquilles op hoog vuur aan beide kanten gaar. Let op: bak de coquilles niet te lang, hooguit 1 tot 2 minuten per kant.
3
Plaats de coquille in het midden van een bord en dresseer de wakame op de coquille. Garneer met een halve theelepel sojasaus en top af met de fijngehakte hazelnoten en wasabinoten.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Schaaldieren
  • Noten
  • Soja
  • Pinda

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Wendy
Kees van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Voor- & tussengerechten
Cuisine
Japans
Diëten
Koolhydraatarm
Soort
Mosselen & schaaldieren
Voorkeuren
Bevat vis
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via