Ingrediënten

8 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Dep de coquilles droog met keukenpapier en zet apart. Rooster de hazelnoten in een voorverwarmde oven op 180 graden in 8 minuten bruin. Laat de hazelnoten afkoelen en hak fijn, hak ook de wasabinoten fijn.
2
Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de coquilles op hoog vuur aan beide kanten gaar. Let op: bak de coquilles niet te lang, hooguit 1 tot 2 minuten per kant.
3
Plaats de coquille in het midden van een bord en dresseer de wakame op de coquille. Garneer met een halve theelepel sojasaus en top af met de fijngehakte hazelnoten en wasabinoten.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Schaaldieren
  • Noten
  • Soja
  • Pinda
  • Gluten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Wendy
Kees van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Voor- & tussengerechten
Cuisine
Japans
Diëten
Koolhydraatarm
Vrij van vlees
Voorkeuren
Bevat vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via