Print opties

Sluiten

Amuse van coquille met wakame en geroosterde hazelnoten

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

8 personen
Ingrediënten
1
Dep de coquilles droog met keukenpapier en zet apart. Rooster de hazelnoten in een voorverwarmde oven op 180°C in 8 min. bruin. Laat de hazelnoten afkoelen en hak fijn, hak ook de wasabinoten fijn.
2
Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de coquilles op hoog vuur aan beide kanten gaar. Let op: bak de coquilles niet te lang, hooguit 1-2 min. per kant.
3
Plaats de coquilles in het midden van de borden en dresseer de wakame op de coquille. Garneer met de sojasaus en top af met de fijngehakte hazelnoten en wasabinoten.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.