Recepten
Kies je menugang
Ontbijt
Lunch & brunch
Tussendoortjes
Voor- & tussengerechten
Recepten avondeten
Bijgerechten
Sauzen & dressings
Desserts & gebak
Borrelhapjes & snacks
Dranken & cocktails
Cuisine
Aziatisch
Italiaans
Mexicaans
Grieks
Mediterraans
Spaans
Hollands
Frans
Amerikaans
Midden-Oosters
Favorieten
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Wat eten we vandaag?
Leuke recepten
Recepten avondeten
Makkelijke recepten
Vegetarische recepten
Koken met restjes
Inspiratie
Inspiratie
Handige weekmenu's
Proeverijen & events
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Koken met BN'ers
Kookvideo's
Leer koken als een chef
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Kooktips & blogs
Over ons
Over ons
Wie zijn wij?
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Eatertainers
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Samenwerken
Home
Alle recepten
Kies je menugang
Ontbijt
Lunch & brunch
Tussendoortjes
Voor- & tussengerechten
Recepten avondeten
Bijgerechten
Sauzen & dressings
Desserts & gebak
Borrelhapjes & snacks
Dranken & cocktails
Cuisine
Aziatisch
Italiaans
Mexicaans
Grieks
Mediterraans
Spaans
Hollands
Frans
Amerikaans
Midden-Oosters
Favorieten
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Wat eten we vandaag?
Leuke recepten
Recepten avondeten
Makkelijke recepten
Vegetarische recepten
Koken met restjes
Inspiratie
Handige weekmenu's
Proeverijen & events
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Koken met BN'ers
Kookvideo's
Leer koken als een chef
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Kooktips & blogs
Over ons
Wie zijn wij?
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Eatertainers
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Samenwerken
Aanmelden
Print opties
Titel
Afbeelding
QRCode
Ingrediënten
Informatie
Instructies
Printen
Sluiten
AVG-traybake met gehaktballen
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
30 min
Ingrediënten
4 personen
Ingrediënten
2 el olijfolie
500 gr gehaktbal (rundergehakt)
2 el Verstegen Tafelgoud
800 gr voorgekookte krieltjes
400 gr diepvries broccoliroosjes
200 gr crème fraîche
75 gr geraspte oude kaas
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Verwarm een pan met de olijfolie en schroei de gehaktballen in 5 min. dicht.
2
Meng ½ van het Verstegen Tafelgoud met de voorgekookte krieltjes, broccoliroosjes en crème fraîche.
3
Verdeel de voorgekookte krieltjes, broccoliroosjes en gehaktballen over de ovenschaal en verdeel de geraspte oude kaas erover.
4
Plaats de ovenschaal 20 min. in de voorverwarmde oven tot de gehaktballen gaar zijn.
5
Verdeel voor het serveren het overige Verstegen Tafelgoud over de ovenschotel.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.