Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten tikka masala
Ingrediënten naantosti’s
Extra benodigdheden
Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min
1
Breng in een ruime pan water aan de kook en voeg zout toe. Blancheer de bloemkoolroosjes 5 minuten in het water, giet af en doe de bloemkool terug in de pan zodat deze warm blijft.
2
Verhit intussen in een wok of hapjespan de olie en bak hierin de Thaise wokgroente 2 minuten. Voeg de tikka masala-saus toe en breng aan de kook. Doe de bloemkool bij de curry en laat 5 minuten sudderen.
3
Verkruimel de geitenkaas en meng deze met de chutney, de koriander en de geraspte kaas. Snijd de naanbroden open, besmeer ze met het chutney-kaasmengsel en beleg met de rode ui. Gril de naantosti’s 4 minuten in een sandwichgrill.
4
Garneer de tikka masala met de gehakte pinda’s en de koriander en serveer met puntjes naantosti.

Meer inspiratie

Groente torentje met halloumi en rode bieten spread
Bijgerechten
Groente torentje met halloumi en rode bieten spread
15 min
Wortelen uit de oven met kikkererwten en venkel
Hoofdgerechten
Wortelen uit de oven met kikkererwten en venkel
15 min
Geroosterde zoete aardappelpartjes met vijgen, pistache noten en tijm
Hoofdgerechten
Geroosterde zoete aardappelpartjes met vijgen, pistache noten en tijm
15 min
Romige sajoer boontjes
Bijgerechten
Romige sajoer boontjes
20 min
Courgetti Met Spekjes En Parmezaanse Kaas
Hoofdgerechten
Courgetti met spekjes en Parmezaanse kaas
15 min
Geroosterde Wortels Met Harissa En Tahin Yoghurtsaus
Bijgerechten
Geroosterde wortels met harissa en tahin-yoghurtsaus
10 min
Zoete Bietensoep Met Sinaasappel
Lunch & brunch
Zoete bietensoep met sinaasappel
15 min
Saladebowl Met Groenten En Granen Van Annemax
Lunch & brunch
Saladebowl met groenten en granen van Anne&Max
25 min
Gevulde Avocado Caprese
Lunch & brunch
Gevulde avocado caprese
20 min
Avocado Courgette Soep Met Feta
Lunch & brunch
Avocado-courgette soep met feta
30 min
Gevulde Courgette Met Couscous En Geitenkaas
Hoofdgerechten
Gevulde courgette met couscous en geitenkaas
35 min
Salade Met 5 Bereidingen Van Mais
Lunch & brunch
Salade met 5 bereidingen van maïs
15 min
Kokos Bloemkoolrijst Met Garnalen
Hoofdgerechten
Kokos-bloemkoolrijst met garnalen
15 min
Carpaccio Van Bieten En Radijs
Voor- & tussengerechten
Carpaccio van bieten en radijs
15 min
Bloemkoolkibbeling Met Aardappelpartjes
Hoofdgerechten
Bloemkoolkibbeling met aardappelpartjes
30 min
Gegrilde Vis Met Groenten Uit De Oven
Hoofdgerechten
Gegrilde vis met groenten uit de oven
15 min
Kruidensalade Met Krieltjes En Vegetarische Burger
Bijgerechten
Kruidensalade met krieltjes en vegetarische burger
25 min
Home Made Kimchi
Bijgerechten
Home-made kimchi
20 min
Gevulde Paprikas Met Rijst Kippendij En Chorizo
Hoofdgerechten
Gevulde paprika’s met rijst, kippendij en chorizo
25 min
Asperge Speciaal Met Een Zelfgemaakte Dressing
Van Eigen Bodem
Asperge ‘speciaal’ met een zelfgemaakte dressing
15 min
Bloemkoolsalade
Bijgerechten
Bloemkoolsalade
10 min
Gevulde Portobello Met Geitenkaas En Pistache Peterselie Pesto
Voor- & tussengerechten
Gevulde portobello met geitenkaas en pistache-peterselie pesto
5 min
Aubergine Uit De Oven Met Tomaat Couscous En Walnoten
Hoofdgerechten
Aubergine uit de oven met tomaat, couscous en walnoten
8 min
Gegrilde Auberginekrans Met Pommes Duchesse
Voor- & tussengerechten
Gegrilde auberginekrans met pommes duchesse
25 min
Gekruide Bloemkool Uit De Oven
Bijgerechten
Gekruide bloemkool uit de oven
30 min

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Mosterd
  • Melk
  • Noten
  • Pinda

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Yvonne
Jennifer van Eatertainment
Yvonne

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Indiaas
Diëten
Eiwitrijk
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vrij van vis
Soort
Groenten

Gemaakt door Eatertainment

Delen via