Breng in een ruime pan water aan de kook en voeg zout toe. Blancheer de bloemkoolroosjes 5 minuten in het water, giet af en doe de bloemkool terug in de pan zodat deze warm blijft.
2
Verhit intussen in een wok of hapjespan de olie en bak hierin de Thaise wokgroente 2 minuten. Voeg de tikka masala-saus toe en breng aan de kook. Doe de bloemkool bij de curry en laat 5 minuten sudderen.
3
Verkruimel de geitenkaas en meng deze met de chutney, de koriander en de geraspte kaas. Snijd de naanbroden open, besmeer ze met het chutney-kaasmengsel en beleg met de rode ui. Gril de naantosti’s 4 minuten in een sandwichgrill.
4
Garneer de tikka masala met de gehakte pinda’s en de koriander en serveer met puntjes naantosti.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.