Boerenkoolstamppot Met Paprika
Niveau
Gemiddeld
Tijd
35 min

Boerenkoolstamppot met paprika

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
35 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
35 min
1
Schil de aardappelen en snijd in stukjes. Doe de aardappelen in een grote pan en voeg water toe tot ze net onder water staan. Leg de boerenkool er bovenop, breng aan de kook en laat met de deksel op de pan 20 min koken.
2
Verhit de olie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak hierin de braadworst in 13 min goudbruin en gaar.
3
Snipper de rode ui, snijd de paprika in blokjes en hak de knoflook fijn. Bak in een koekenpan op middelhoog vuur de spekjes tot het vet vrij komt. Voeg ui, paprika en knoflook toe en bak 8 min mee. Breng op smaak met peper en zout.
4
Giet de aardappelen met de boerenkool af en voeg melk en mosterd toe en stamp fijn.
5
Serveer de boerenkool met een stuk braadworst en schep het paprika-spekmengsel op de boerenkool.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Mosterd

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Irene Boonekamp George
Jennifer van Eatertainment
Marianne
Jennifer van Eatertainment
Bernd
Jennifer van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Hollands
Diëten
Eiwitrijk
Soort
Stamppot
Voorkeuren
Bevat vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via