Maak tijdens het diner of de borrel indruk met deze boterkaars! Op een verrassende manier serveer je deze kruidenboter vol met Italiaanse kruiden. Steek de kaars aan, laat de boter smelten en dip met stukjes stokbrood.
Wil je graag zien hoe je deze boterkaars stap voor stap maakt? Bekijk dan de how-to video op ons Instagramkanaal of via de video.
Naast deze verrassende boterkaars met Italiaanse kruiden hebben we nog meer heerlijke smeersels voor bij de borrel. Wat dacht je van deze zongedroogde tomaten-olijvenboter? Hiermee haal je het zomerse gevoel weer een beetje in huis! Of ga voor de klassieke kruidenboter, geliefd bij jong & oud en zelfgemaakt nóg lekkerder.
Liever iets maken zonder dierlijke producten? Ga dan voor de baba ganoush met dukkah en grantaatappel, een frisse spread dankzij de toevoeging van granaatappel. Ook lekker: deze toum met munt en limoen. Voor de knoflookliefhebbers onder ons is dit recept hemels.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment