Broodje Carpaccio
Niveau
Gemiddeld
Tijd
5 min
Bevat vlees
Vrij van vis

Broodje carpaccio

Het allerbekendste lunchbroodje, maar dan gewoon uit eigen keuken. Lunch binnenkort met dit heerlijke broodje carpaccio met Parmezaanse kaas en truffelmayo. Dit bewijst dat je helemaal niet de deur uit hoeft voor een heerlijke lunch, wel zo makkelijk!

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 stuks
Ingrediënten

Recept broodje carpaccio

Kookmodus
Bereidingstijd
5 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
5 min
Kookmodus
1
Snijd de Italiaanse bollen open en beleg met de veldsla en carpaccio.
2
Garneer met de truffelmayonaise, Parmezaanse kaas en kappertjes. Top af met wat peper en zout naar smaak.

Lekkere broodjes voor de lunch

Ben je op zoek naar lekkere lunchgerechten in de vorm van goed belegde broodjes? Dat begrijpen wij! De boterham met kaas of een cracker is na verloop van tijd natuurlijk een beetje saai. Maar we snappen ook dat je op een werkdag geen tijd hebt om urenlang in de keuken te staan. Dit broodje carpaccio is daarom ideaal! Smaakvol, het vult goed én je hebt maar 5 minuutjes nodig om het te bereiden. Naast dit klassieke broodje zetten wij hieronder nog 5 heerlijke broodjes voor de lunch voor je op een rijtje.

Nog zo’n klassieker: een broodje geitenkaas. Wij combineren het met rucola, honing, walnoten en zongedroogde tomaatjes. Een combinatie waar je U tegen zegt. En ook dit broodje heb je al in 5 minuutjes gemaakt. Ook lekker is dit broodje rosbief van Chefke Luc. Heerlijk in combinatie met de zelfgemaakte truffelmayonaise, rucola, Parmezaanse kaas en pijnboompitten. Een smaakvolle variant op het broodje carpaccio.

Genieten van een eiwitrijke lunch? Probeer deze sandwich kip pesto. De sandwiches beleg je naast kip met bacon, mozzarella en groene pesto en bak je vervolgens in de pan. Daardoor krijgen ze een heerlijk crunchy laagje!

Wanneer je wat meer tijd hebt om voorbereidingen te treffen voor de lunch is de pizza sandwich een aanrader. Een waren TikTok hit en wij begrijpen wel waarom! Je maakt dit broodje van pizzadeeg, wat je besprenkelt met olijfolie en afbakt in de oven. Vervolgens kan je het beleggen met alles wat jij lekker vindt. Voor deze pizza sandwich kiezen we voor rucola, buffelmozzarella, parmaham en gedroogde tomaatjes.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Mosterd
  • Gluten
  • Ei
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via