Broodje Geitenkaas 2
Niveau
Gemiddeld
Tijd
5 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Broodje geitenkaas

Een broodje met zachte geitenkaas, een bedje van nootachtige rucola, zoete honing en knapperige walnoten: dit is een fantastische lunch. Dat wil je vandaag nog maken!

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept broodje geitenkaas

Kookmodus
Bereidingstijd
5 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
5 min
Kookmodus
1
Hak de walnoten grof.
2
Snijd de triangelbollen open en besmeer een helft met de geitenkaas. Beleg met de rucola, zongedroogde tomaat, walnoot en honing. Top af met wat peper en zout naar smaak.

De lekkerste lunch recepten op een rijtje

Met de lunch kan je ontzettend veel variëren! Hoewel wij Nederlanders dol zijn op onze sneetjes brood met kaas, is er veel meer mogelijk dan je denkt. En het hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn. Zo is dit broodje geitenkaas al in 5 minuten gemaakt en het is eens wat anders dan de standaard lunch recepten. Wil je vaker kiezen voor een broodje? Probeer dan eens een van deze heerlijke en makkelijke recepten:

  1. Broodje carpaccio: de klassieker onder de broodjes! Een broodje carpaccio vind je wel op elke lunchkaart in een restaurant, maar je maakt het ook heel gemakkelijk zelf. Een Italiaanse bol gecombineerd met carpaccio, afgetopt met Parmezaanse kaas en truffelmayo. Lekkerder kan het niet!
  2. Sandwich kip pesto: lunchen wordt een feestje met dit recept. De sandwich is lekker krokant vanbuiten en zacht vanbinnen. De combinatie van kip pesto met bacon en mozzarella is er een waar je geen genoeg van krijgt.
  3. Broodje rosbief: nog zo’n topper van een recept is dit broodje rosbief van Chefke Luc. De zelfgemaakte tomatensmeersels én zelfgemaakte truffelmayonaise maken dit broodje ontzettend lekker. Eens een keer wat anders dan jouw standaard lunchgerecht!
  4. Pizza sandwich: kan je niet kiezen tussen een pizzapuntje en een sandwich? Combineer deze twee dan! Deze pizza sandwich is al in een half uurtje gemaakt en smaakt net zo lekker als dat het klinkt. De pizza sandwich vullen wij met romige mozzarella, wat parmaham, rucola en zongedroogde tomaten.
  5. Fluffy scrambled eggs: ook met ei kan je alle kanten op! In dit recept bakken we de eieren lekker fluffy, waardoor elke hap lekker luchtig is. Top het ei af met kiemgroente en wat srirachasaus en genieten maar. Ook fijn: dit recept is geheel vegetarisch.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Lupine
  • Mosterd
  • Sesamzaad
  • Gluten
  • Soja
  • Melk
  • Noten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via